top

אודות - כפיר

פרופיל חברה


אי שם, בתוך קומפלקס ייצור ענק ופסטורלי, נקי ואסתטי להפליא, מתרחש סיפורה של חברה משפחתית מיוחדת במינה.



 "כפיר", הלא היא צ.י. תעשיות מזון בע"מ, היא חברה בת 18 שנה, דור שלישי לייצור ושיווק מוצרים על בסיס טבעי או חלבי המשווקים ברשתות השיווק מזה 10 שנים. לחברה מערך הפצה ושיווק עצמי ו 90 עובדים. 



דור המשפחה הקודם פיתח את מוצרי "טנא נגה" ואחריה את "סנוקרסט", ואילו לדור הנוכחי שייכים שני שותפים בעלי חשיבה מקורית ומעוף, יאיר ווייל וצבי פרנקנטל.  



מראשית דרכם, הנחה את צעדיהם "הדבר הבא" בעולם הצרכנות, והם העזו לפתח ולשווק מוצרים, שנחשבו תמיד מקדימים את זמנם. הם גייסו את חדשנות הטכנולוגיה לצידם, ותוך שילובה עם מוצרים מן הטבע, פיתחו את מוצרי "טבעול".



לפני כ 10 שנים הגיעו לראשית תהליך פיתוחה של "הצהובה הטובה", הצהובה הראשונה בישראל דלת כולסטרול .



אחרי שנים של פיתוח ושדרוג המוצר, אפשר היה להגיע למוצר גם טעים וגם בריא. זאת, בקטגוריה שעד כה היתה רוויית כולסטרול, ואשר רבים באוכלוסיה נאלצו לזנוח כליל.



"הצהובה הטובה" משווקת, נכון להיום, בארבעה טעמים: קלאסית, שום שמיר, פיקנטית ומעושנת.



נדרשו שנים ארוכות של ניסיון בכדי להגיע למוצר כה טעים, אשר שומר על איכויות בריאותיות כה גבוהות. גם הפעם, אפשר לזקוף את הצלחת המוצר לחדשנות טכנולוגית, המאפשרת לבצע התערבות פנימית בתוך מרכיבי החלב. טכנולוגיה זו מאפשרת להפריד את שומן החי הרווי ומלא הכולסטרול של החלב, מן החלבון שבחלב. בהתליך מיוחד ממירים את שומן החלב בשומן צמחי משובח, בשמן קנולה, וכך נוצרת "הצהובה הטובה".



 



 


מסורת של חדשנות

לצפייה בסיפור הקמתה של חברת כפיר לחצו כאן.

מי אנחנו החנות
מי אנחנו - האתר
bottom